Tankar kring bloggportaler

Nu har det hänt igen.
Anledningen till att jag slutade blogga på den här portalen var för att bilder raderades och endast text kunde visas. Detta händer nu även på Wordpress, fast där meddelar dem dock att lagringsutrymmet är fullt och jag behöver radera befintliga bilder för att kunna överföra nya. Enda nackdelen är att de bilder som tas bort från media biblioteket på Wordpress innebär att de även tas bort ifrån min blogg. Det är ju också så svårt att välja och jag vill inte gärna ladda upp samma bild hela tiden bara för att spara på mitt lagringsutrymme, dock har jag intalat mig själv att om jag ska fortsätta blogga på Wordpress behöver jag endast ladda upp bilder som är av betydelse för mig och som jag önskar ha kvar på bloggen. Resterande s.k. blajbilder kan jag lika gärna skippa om det är så att det endast tar onödigt utrymme. Dock måste jag ändå få säga att jag är nöjd över att båda bloggportalerna inte raderar innehållande text i inläggen som bilder tas bort i, det hade varit förödande faktiskt då bilder oftast sparas ändå på ett eller annat sätt. 
 
Jag får se hur jag går tillväga efter det här. Jag har ännu inte beslutat mig, men många läsare på min blogg är trogna blogg.se bloggerskor och som jag uppfattat är fortfarande nöjda över portalen, precis som jag alltid har varit. Så det ska återigen bli spännande om jag går tillbaka till den här bloggportalen och bloggen alternativt skapar någon ny (vilket jag anser känns onödigt om jag redan har en befintlig blogg och bloggnamnet är densamma som jag har haft sen 2011). 
 
Det är med andra ord många tankar och osäkerhet kring hur jag ska göra, men förhoppningsvis kommer jag framtill något klokt i slutändan! 
 
 
Visa fler inlägg