31 januari - onsdag 💕

 
God kväll! Imorse unnade jag mig en chai latte på väg till jobbet och väl på jobbet har det varit mer påfrestande omvårdnadsmässigt men lugnt i övrigt. Efter jobbet åkte jag bara hemåt till mina föräldrar, tittat lite på HG och umgåtts med Jenny då hon och hennes pappa kom hem en halvtimme efter mig. Spelat spel och umgåtts och ätit middag tillsammans med mamma. Efter en härlig dusch åt vi även lite rulltårta, så gott, och nu ligger hon och försöker sova medan vi vuxna ser på teve och umgås. Ska nog börja dra mig tillbaka till mitt gästrum och titta på HG och prata med Niclas i telefon.
 
Kram 💕

Månadens inlägg - januari 💕

 
1. Hur har månaden varit? - Bra trotts att Niclas har varit borta tre veckor utav månaden utöver helgen. Bott hos föräldrarna, träffat Jenny mycket och haft det rätt lugnt och skönt på jobbet. Även hänt en annan spännande sak jag kommer meddela er sen!
 
2. Köpt något? - Ja, jag har köpt fyra nya kuddar till soffan, fyra nya tröjor ifrån wish & en ny bok jag väntat i två år på. Två nya jeans också.
3. Gett bort något eller fått något? - Jag har gett bort en bok & en tjocktröja till Jenny då hon fyllde 6 år. Även en ny bok har jag köpt till henne. Jag gav även bort en blomma & en kruka till min kollega som tack för att hon ställde upp den 26/1.
- utav min mamma har jag fått en jättefin tjocktröja!
 
 
4. Har något varit extra bra? - Ja, varje helg Niclas kommit hem till mig och varit flertal gånger då han åkte hem på en torsdag & en vecka åkte han bort på en måndag. Så underbart med mer tid tillsammans!
 
5. Läst någon bok? - Ja, självklart. Jag har läst andens kraft & yttersta offret med Richelle Mead och Helena skriven av Josephine Angelini. 
 
6. Månadens serie? - Jag har både sätt bitten & hemlock grove. Men jag tror faktiskt hemlock slår bitten. 
 
7. En favorit fotograferad bild av dig under januari.
 
8. Bästa outfiten. - inte fotograferat en bild på en outfit tyvärr, men jag kan ju säga att en rödvin, svart & vit långärmad tröja med ett par jeans var snyggt! 👍

30 januari - tisdag 💕

 
Idag har jag sovit hela natten skönt nog! Vaknade upp en enda gång vid tre tiden innan jag lätt somnade om igen skönt nog. Gick upp tidigt & fick skjuts halvvägs och tappade mobilen i bilen och tog med sig mammas till jobbet haha. Helt crazy och panik att den låg någonstans utanför i snön - men icke sa nicke. Det har gått bra annars på jobbet, hårt tryck på akuten så sjukt mycket patienter men som sagt har det gått bra. Efter jobbet åkte jag och mamma till Tyresö centrum för att handla present till min kusin som fyller år imorgon och sen lagat mat med Jenny och mamma. Sen nu pratat med Niclas, tittat på Home med Jenny och Marcus och nu blir det att ta det lugnt resten av kvällen.
 
Hoppas att er tisdag varit bra idag!
 
Kram 💕
Visa fler inlägg