Onödigt prat

Det var länge sedan jag bara skrev ett inlägg som högst troligt aldrig blir läst. Även fast att inläggen jag på senare tid inte har blivit lästa, så tycker jag om att uppdatera även den här bloggen. För det mesta är det ju bara inlägg där jag får skriva av mig på ett helt annat sätt än på min nuvarande blogg.
 
Jag har därmed inte bytt bloggportal. Och jag ställer mig frågan om jag ens kommer att göra det. Jag gillar verkligen WordPress och trivs egentligen bra på den bloggportalen. Jag var ju bara missnöjd på grund av att jag inte kunde publicera bilder utan att radera andra. Jag har fortfarande problem med det här, emellertid har jag tagit bort bilder som egentligen är oväsentliga från tidigare år och som jag sedan ersatt med mindre bilder än tidigare. Det har hittills fungerat och tills att det inte längre fungerar kommer jag att fortsätta blogga på WordPress. 
 
Annars är det bra. Dock har jag en störd sömn fortfarande och en son som gärna vill kliva upp innan 05:00. Det är svårt att få han att förstå att det inte är morgon fören vid 06:00, men jag fortsätter kämpa. Antingen kliver jag upp likt många mornar eller så lyckas jag med en hel del kämpande få honom att somna om, likt idag. Idag fick jag skönt nog sova till 06:52 då jag lyckades få min älskade son att somna om vid 05:00. Då hade jag visserligen gett upp och tänkte kliva upp då jag försökt sedan 04:00, men skan den som ger sig! 
 
Lillen är nu 10 månader. Det är galet hur fort tiden egentligen har gått! Jag är tacksam över tiden med min älskade son och jag njuter för fullt. Vi spenderar för det mesta dagarna med att leka hemma och ta promenader, men vi umgås även med andra mammor och deras barn samt familj/släkt. Nu, så här I novembertid, är det dock inte lika behagligt att gå ut på promenad, inte som idag i alla fall då det både är kyligt OCH regnar. Får se om det blir uppehåll under dagen så att vi kan ta en trevlig promenad tillsammans, annars får det bli en lugn hemmadag i stället.
 
Visa fler inlägg